"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Wednesday, September 26, 2012

Gradinita de la Kachioka



  Saptamana trecuta am avut deschiderea gradinitei si ne-am bucurat sa fim impreuna cu copii si parintii la un program mai deosebit. Incepand cu un nou an scolar am avut si cateva modificari cu privire la conducerea gradinitei. Dupa problemele pe care le-am avut acolo am descoperit multe nereguli cu privire la programul gradinitei. Educatoarele desfasurau programul gradinitei nu dupa programa data de noi ci dupa cum le  spunea seful satului si unii lideri din biserica din apropiere. La deschiderea gradinitei am avut inregistrati 157 copii iar dupa o saptamana avem 123 de copii care vin in fiecare zi. Acesti copii provin din 5 sate din zona gradinitei . Dupa mai multe discutii cu parintii am decis sa formam un comitet al gradinitei din parinti care provin din cele 5 sate.   Asa ca acum avem un comitet al gradinitei format din 10 membri, cate 2 din fiecare sat. Deja vedem inbunatatiri si seriozitate in programul gradinitei.

  Ne rugam ca si prin acesta lucrare Numele Domnului sa fie glorificat si multi parinti sa vina la Christos prin ceea ce facem acolo. Va multumim pentru suportul acordat acestei lucrari si pentru rugaciunile inaltate pentru noi si lucrarea de la Kachioka.



No comments:

Post a Comment