"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Sunday, September 16, 2012

Motiv de rugaciune!



     De cateva zile, Samuel nu s-a simtit prea bine, insa a ascuns acest lucru, ca nu cumva sa lipseasca de la scoala. Am realizat ca nu se simte bine, cand in mijlocul noptii a venit la noi si ne-a spus ca ii curge sange din nas. Acest lucru s-a intamplat cateva zile una dupa alta. Nu mai avea pofta de mancare si a inceput sa scada in greutate. Am inceput sa ne ingrijoram mai mult, cand am vazut ca nu vroia sa participe la orele mai speciale de la scoala, dar care erau la alegere. A inceput sa se planga de durere in gat, si cu amigdalele umflate, am plecat imediat la doctor. I-au facut analizele de malarie, si la indemnul Loredanei doctorul a cerut si analizele amanuntite la sange. Era un doctor abia venit, asa ca ezitase putin la scrierea tratamentului. In final i-a prescris niste paracetamol si un sirop de tuse. Cu toate acestea Samuel nu se simtea bine, si ne-am alarmat cand am vazut ca incepe sa faca din nou febra si el insusi era speriat, zicand sa mai mergem o data la doctor ca nu se simte bine. La aceasta consultatie a fost un alt doctor, care i-a prescris imediat antibiotice si vitamine ca sa-i dea pofta de mancare. Cred ca unii din voi stiti ce greu e sa convingi un copil sa manance, mai ales cand e bolnav si nici nu e prea mancacios. 
  Rugati-va impreuna cu noi pentru Samuel ca Domnul sa-l intareasca in trup si sa-l pazeasca de malarie , mai ales acum cand imunitatea lui e foarte slabita. Multumim ca sunteti alaturi de noi in aceasta lucrare si ne sustineti in rugaciuni. 



1 comment:

  1. Dragilor, Ne rugam ptr voi si ptr Sami in mod special ! Domnul sa-i dea santate si putere si daca este voii Lui sal pazeasca de malarie. Suntem toti din Siret alaturi de voi in rugaciune!

    ReplyDelete