"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Monday, September 24, 2012

Grupul de studiu Biblic din satul Nsanama



   Acum 2 ani am inceput sa vizitez satul Nsanama sau Malakamu (pe platoul muntos Zomba) . Acolo, cu ajutorul Domnului si a fratilor care au daruit, am construit 2 sale de  clasa la o scoala primara ca apoi sa incepem un grup de studiu Biblic cu adultii si un grup Vestea Buna cu copiii. Domnul a binecuvantat aceste grupe si acum dupa 1 an si 5 luni de implicare in lucrarea spirituala de acolo vedem rezultate . La grupa de copii suntem deja prea multi si a trebuit sa-i impartim in 2 grupe. La grupul de studiu Biblic cu adultii vrem sa organizam botezuri si apoi sa incepem o adunare. Avem cateva familii serioase care sunt implicate in aceasta lucrare si care au cerut sa fie botezate.
  Ne rugam ca Domnul sa ne de-a intelepciune si calauzire ca sa facem totul dupa voia Lui.  Vedem ca Satan nu e bucuros si a inceput sa creeze dezbinare si impotrivire. El se foloseste chiar de liderii religiosi din invecinatate pentru a aduce tot felul de minciuni  si erezii pentru a creea dezbinare si probleme. Cu toate ca au fost cativa care au dat inapoi, ne bucuram sa vedem cum o mare parte din ei continua sa vina la intalnirile de studiu Biblic si sunt credinciosi Domnului.
  In aceasta luna vom finaliza un studiu special pentru botez si in luna Octombrie vrem sa avem botezuri.

  Rugati-va impreuna cu noi pentru acest eveniment, dar in special pentru cei care vor fi botezati ca Domnul sa-i tina tare in credinta si sa nu se lase influentati de cel rau care incearca sa-i descurajeze si chiar sa-i impiedice sa vina la intalnirile de studiu.

No comments:

Post a Comment