"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Sunday, September 2, 2012

Tabara in satul Kachioka



   Pe 23 august am avut tabara la Kachioka, acolo unde avem gradinita pentru copii. Educatoarele, impreuna cu parintii au pregatit locul unde am tinut tabara si ne-am bucurat mult sa vedem satenii implicati in lucrarea de acolo. Ca de obicei aici am avut foarte multi copii si inainte de lectia Biblica erau aproximativ 500 copii. Din cauza caldurii nu i-am putut imparti pe grupe ci ne-am adunat cu totii sub unul din rarii copaci maturi din zona si ne-am bucurat de umbra lui. Aici la Kachioka, apa e o problema si copiii au primit apa de baut cu ratia. La amiaza a trebuit sa organizam foarte bine servitul mesei deoarece erau foarte multi copii. Cu ajutorul Domnului am petrecut un timp frumos acolo si cu toate ca a fost cald ne-am bucurat sa ne jucam putin cu copii.

  Dupamasa am avut un timp de evanghelizare.
Pe langa copii au fost prezenti si cativa parinti care au ascultat cu atentie mesajul Evangheliei. Ne rugam ca Domnul sa cerceteze pe cei care au ascultat Evanghelia si inca multe suflete sa fie mantuite.




No comments:

Post a Comment