"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Saturday, October 20, 2012

Grupele de copii





       O data cu reinceperea scolii, copiii de la grupele in care suntem implicati, au asteptat nerabdatori sa reincepem si noi timpul de partasie cu ei. 
        Astfel, martea ne intalnim cu cei mai mici, cu varsta cuprinsa intre 3-10 ani, joia cu adolescentii cu varsta intre 11-15 ani, iar tot a doua sambata dimineata, Loredana se intalneste cu cei care au intrat la liceu si clasa a opta.  
    La grupa celor mai mici, una din fetele care o ajuta pe Loredana la copii, Stela, s-a oferit sa fie mai mult implicata in lucrarea cu copiii. Ea a participat la cursul de instruire a liderilor facut de Loredana in luna august. Loredana petrece mai mult timp cu ea, explicandu-i mai multe lucruri refrito la lucrarea cu copiii. O data cu implicarea ei cu copiii de la noi de-acasa, ea a inceput sa se implice si in adunarea de unde provine, cu copiii mai mici. Incercam sa o ajutam cu unele materiale pentru copii, si lectii in imagini, ceea ce are un mare impact asupra copiilor.  Rugati-va impreuna cu noi pentru Stela, ca Domnul sa lucreze in viata ei si prin ea, in viata celor cu care intra in contact.


No comments:

Post a Comment