"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Saturday, October 20, 2012

Adolescentii..


      Din cauza programului prelungit pe care il au la scoala, multi dintre adolescenti nu pot veni in fiecare joi, de aceea ne-am gandit sa avem un timp mai special cu cei mai mari. Este o varsta dificila, cand multi dintre ei, pot alege un drum gresit in viata. Fetele, uneori cad in capcana primul venit, care ii spune cateva vorbe frumoase, ca mai apoi sa ramana din nou singura sau chiar cu un copil. Baietii, tot asa, gasesc companii gresite, si incearca to felul de droguri, care aici le poti gasi si in gradina sateanului. Din cauza acestori mari riscuri, cu care ei se confrunta, ne-am gandit si ne rugam ca Domnul sa ne ajute sa ii tinem aproape de noi dar mai mult de Cuvantul Domnului care ii poate ajuta sa-si pastreze curata cararea pe drumul vietii. Sambata trecuta Loredana s-a intalnit cu ei, si au avut un timp binecuvantat impreuna, invatand noi cantari si un timp de studiu luand ca exemple tinerii Bibliei, care, in ciuda dificultatilor si tentatiilor au stat aproape de Domnul:  tanarul Iosif, cei trei tineri in cuptorul aprins si Daniel care a hotarat sa nu se spurce cu bucatele ales ale imparatului. 
     Ne rugam ca timpul petrecut cu ei sa fie benefic si sa-i ajute sa reziste tentatiilor si placerilor oferite de aceasta lume si sa stea aproape de Domnul si  de Cuvantul Lui. Pe unii din ei, cu situatii financiare mai dificile, incercam sa-i ajutam cu taxele scolare pentru liceu. Domnul a fost bun cu noi, cu privire la scoala lui Samuel, insa binecuvantarea trebuie sa mearga mai departe. Multumim mult, voua celor care stati pe genunchi pentru noi si lucrarea de aici si pentru inima larga de a darui pentru sustinerea noastra aici si pentru lucrarea pe care o facem aici. Sunteti parte cu noi la aceasta lucrare, si intr-o zi va veti primi cununa!  Pana atunci haideti sa-L asteptam pe Domnul, care este mai aproape ca oricand, insa nu dormind ci lucrand pentru Imparatia Lui. 


                                              grupul de sambata




                                                      liceenii

No comments:

Post a Comment