"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Saturday, May 19, 2012

Motive de rugaciune


      Vrem sa impartasim cu voi cateva motive de rugaciune.

- Rugati-va pentru sanatatea noastra acum cand a inceput sezonul rece ca Domnul sa ne ocroteasca de boala. De asemenea rugati-va pentru Loredana care are ceva probleme cu sanatatea si acum cautam ceva tratament si daca nu vom gasi ceva care sa ajute va trebui sa aiba o operatie.

 -Rugati-va pentru lucrarea din satul Nsanama unde in fiecare Miercuri avem studiu Biblic ca Domnul sa de-a Har  si inca multe suflete sa-L primeasca pe Domnul Isus. In aceste zile ne confruntam cu niste impotriviri din partea unor lideri religiosi care nu sunt multumiti ca le spunem oamenilor adevarul din Scripturi.

- Rugati-va pentru lucrarea din satul Bimbi de unde avem 2 studenti ca Domnul sa-i foloseasca spre slava Sa si Evanghelia sa fie propovaduita. Saptamana aceasta am fost in vizita  si ne-am intalnit cu fratii si surorile de acolo pentru un timp de partasie si studiu Biblic. Fratii de acolo s-au bucurat mult de vizita noastra si pe langa alte discuti  ne-au spus si de o problema cu care se confrunta.
   In urma ploilor din sezonul trecut, findca acoperisul nu a fost bun, ploaia a batut pe peretii cladiri unde se intalneau si tencuiala de  pamant s-a inmuiat si a adus la prabusirea unor pereti. Noi ne rugam ca Domnul sa ne ajute sa putem fi de ajutor chiar din punct de vedere material ca sa putem reface cladirea bisericii.

- Rugati-va pentru cei care vor lua botezul din satul Bimbi. Botezul va avea loc la un rau nu foarte departe de biserica. Vrem ca si prin aceasta lucrare sa putem prezenta mesajul Evangheliei care are putere sa schimbe inimile oamenilor.

1 comment:

  1. Dragă familie Marianciuc, ne rugăm ptr voi şi ptr lucrarea pe care o faceţi şi ptr oamenii cu care lucraţi ! Săptămăna aceasta suntenţi în mod special asezaţi pe listă de priorităţi în rugăciune. Vă iubim mult şi vrem să vă fim de folos chiar dacă suntem la distanţă ! Astăzi şi în Anglia ne rugăm ptr voi cu căteva biserici !

    ReplyDelete