"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Wednesday, May 16, 2012

In vizita la Gradinita



    Impreuna cu Mcphary, am fost in vizita la gradinita si de aceasta data impreuna cu mancarea pe care o primesc ei in fiecare zi, au primit si cate o hainuta groasa pentru perioada de iarna in care am intrat. Poate cineva se intreaba cum adica perioada de iarna?  Incepand cu luna Mai pana in August, in Malawi este perioada de iarna si temperaturile scad destul de mult.  Acum in timpul noptii aici in Zomba, temperaturile ajung chiar si  sub 10 grade. Din cauza frigului si al altor motive  mai multi copii care veneau de mai departe nu mai vin, dar ne rugam ca Domnul sa lucreze si sa rezolve micile neintelegeri, ca apoi copiii sa se bucure din nou de programul gradinitei.

  Ca de fiecare data cand copii au primit un dar s-au bucurat mult si eu m-am bucurat sa-i vad bucurosi. Multi dintre ei s-au invelit cu o bucata de material ca sa le fie mai cald si cand le-am daruit un hanorac sau o geaca, au sarit in sus de bucurie.

 Lucrarea de la gradinita este cu adevarat o marturie pentru zona de acolo si multi parinti isi arata recunostinta prin a veni si a ajuta la gatitul mancarii sau la curatatul ierbii din jur.

  Va multumim tuturora celor care va rugati pentru aceasta lucrare si daruiti pentru acesti copii.

                  Domnul sa fie Laudat pentru modul minunat in care lucreaza.



No comments:

Post a Comment