"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Monday, January 23, 2023

Scrisoare informare Ianuarie 2023

                        “Incununezi anul cu bunatatile Tale si pasii Tai varsa Belsugul” Psalmi 65:11

             Dragi frati si surori in Domnul Isus

      Va salutam in Numele Domnului Isus si dorim ca in acest An Nou, sa ne apropiem mai mult de Domnul si sa cautam sa traim vieti sfinte si placute Lui.

      Vrem sa va multumim pentru ca, pana acum ne-ati fost alaturi in lucrarea Domnului din Malawi si apreciem mult atat rugaciunile inaltate cat si ajutorul financiar. Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca.

    In luna Decembrie, trebuia sa merg intr-o vizita in Malawi dar, din motive de sanatate a trebuit sa replanific calatoria, iar acum cu ajutorul Domnului, pe 24 Martie impreuna cu un alt frate vom calatori spre Malawi. Apreciem rugaciunile dumnevoastra.

Am dori sa impartasim cu dumneavoastra cateva informatii cu privire la lucrarea din Malawi.

    La gradinita Crestina din satul Kachioka, lucrarea merge inainte si multumim Domnului pentru purtarea Sa de grija. Unul din educatori, Andrew care locuia impreuna cu familia la una din casele gradinitei din motive personale a incetat sa mai lucreze cu noi si a trebuit sa angajam un alt educator. Ne rugam ca Domnul sa continue sa binecuvinteze lucrarea de la gradinita. Copiii continua atat educatia academica cat si cea spirituala. In fiecare saptamana, impreuna cu educatorii avem un timp de discutii, incurajari si incercam ca impreuna sa fim cat mai eficienti in lucrarea Domnului de acolo.      La adunarea din Satul Nsanama in fiecare Vineri, Sambata si Duminica sunt intalniri. Vineri, este grup Vestea Buna cu copiii, Sambata intalnire cu adolescentii si tinerii iar Duminica program de adunare.

    Multumim Domnului pentru Maieso si Chikondi care se ocupa de grupele de copii si tineri. Ne bucuram sa vedem cum Domnul se foloseste de ei si cum cu mare dragoste impartasesc Cuvantul Domnului.

      Fratele Chimcango a ramas frate de incredere si credincios in adunare si in fiecare Duminica predica de 2 ori. Ne rugam ca Domnul sa scoata si pe alti frati care sa-l ajute in slujire. Fratele Chimenya si fratele Max sunt credinciosi in adunare dar din cauza situatiei familiale nu pot sluji public. Continuam sa ne rugam pentru fratii si surorile din Nasanama. Cu ocazia sarbatorilor de iarna Domnul ne-a pus pe inima sa trimitem ceva bani ca sa cumparam mancare la membrii adunarii deoarce trec printr-o situatie dificila in aceste timpuri.
     Fratii si surorile din adunarea din Phalombe ne tot trimiteau mesaje ca sa ne amintesca sa nu uitam de ei. Zona Phalombe este la 100 km de Nsanama si fratior le este greu sa calatoreasca sa se intalneasca . Cu ajutorul Domnului am incercat tot la cateva luni sa trimitem ajutor financiar fratilor din Phalombe si fratilor din Nsanama ca sa se poata vizita si incuraja. Continuam sa ne rugam pentru fratele Nachali ca Domnul sa-L ajute in slujirea in adunarea din Phalombe.


            Cateva motive de rugaciune pentru acest an:
-pentru calatoria din luna Martie, ca Domnul sa se foloseasca de noi pentru incurajarea fratilor de acolo;
-Domnul sa ne dea intelepciune si calauzire in continuarea lucrarii din Malawi
-pentru Gradinita Crestina si resursele necesare continuarii acestei lucrari
-pentru Adunarea din Nsanama, ca Domnul sa-i tina credinciosi si inca multi sa Il cunoasca pe El ca Domn si Mantuitor -pentru Adunarea din Phalombe, ca sa stea aproape de Domnul si sa creasca in cunoasterea Lui;
-pentru posibilitatea de a vizita mai des lucrarea din Malawi si Domnul sa scoata lucratori pe campul de misiune

Multumim Domnului pentru purtarea Sa de grija de pana acum si ne rugam ca in continuare El sa binecuvinteze lucrarea Sa din Malawi. Va multumim si voua, ca sunteti alaturi de noi in aceasta lucrare! Domnul sa ne ajute sa-I fim credinciosi in slujire.

Cu dragoste in Hristos familia Marianciuc

“Iar a Aceluia care poate sa va pazeasca de orice cadere si sa va faca sa va infatisati fara prihana si plini de bucurie inaintea slavei Sale, Singurului Dumnezeu, Mantuitorul nostru, prin Isus Hristos, Domnul nostru, sa fie slava, Maretie, putere si stapanire mai inainte de toti vecii, si acum si in veci Amin.” Iuda 24,25No comments:

Post a Comment