"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Monday, January 1, 2024

Vizita Malawi

EBENEZER: Pana aici Domnul ne-a ajutat !


    Iata-ne din nou la sfarsitul unui an! An in care am avut parte de bucurii, incercari, dureri, binecuvantari, de urcusuri si coborasuri, dar an in care am simtit Mana cea buna a Domnului asupra noastra si asupra lucrarii din Malawi. EBENEZER: Pana aici Domnul ne-a ajutat! Este asa de minunat sa stim ca avem un Dumnezeu de aproape, care este interesat de noi si care lucreaza in noi si prin noi. Dam Slava Domnului pentru purtarea Sa de grija si in anul 2023 si incurajati si motivati de aceasta continuam sa-L slujim cu bucurie.

In Perioada: 21 Noiembrie-19 Decembrie, al acestui an, impreuna cu familia am avut din nou oportunitatea sa vizitam Malawi. Domnul a lucrat intr-un mod minunat ingrijindu-se de toate nevoile noastre. Slava Lui! Loredana, Samuel si Salomeea nu au mai fost in Malawi de la plecarea noastra in 2019 si a fost cu adevarat o minune sa putem fim cu totii, vizitand si intalnindu-ne cu fratii, surorile si prietenii de acolo. Cu aceasta ocazie, Loredana a reusit sa mai faca niste analize pentru Bilharzia si dam Slava Domnului ca rezultatele au fost bune.


      La adunarea din Satul Nsanama, am petrecut cel mai mult timp impreuna cu fratii si surorile si am depanat amintiri si ne-am bucurat mult sa ne vedem. Este un Har deosebit sa vedem cum, celor carora le-am slujit au devenit slujitori si inca slujitori destoinici. Lucrarea din Satul Nsanama prospera si Domnul adauga la numarul lor pe cei care sunt mantuiti. Am avut din nou botezuri si am auzit marturiile celor care au fost botezati si nu putem decat sa exclamam: Slavit sa fie Domnul! Copiii si tinerii continua intalnirile saptamanale si ne bucuram sa vedem cum cresc in cunoasterea Domnului. De asemenea, in fiecare Miercuri fratii si surorile din Nsanama se intalnesc pentru un timp de studiu Biblic si rugaciune. Am avut si 3 zile de studiu Biblic in special pentru frati, timp in care au participat si fratii de la adunarea din Phalombe.

Ne rugam ca Domnul sa continue sa schimbe vietile lor si prin ei si vietile multora.


    Cu ajutorul Domnului am vizitat si adunarea din Phalombe. Fratii s-au bucurat mult sa ne revada impreuna ca si familie si ne-am incurajat din Cuvantul Domnului. In Phalombe situatia este foarte grea, deorece in primavara acestui an, au fost loviti de ciclon si multi si-au pierdut viata si au suferit pagube materiale. Cu ajutorul Domnului, atat cei din Nsanama cat si cei din Phalombe au primit un ajutor in alimente si asta cu ajutorul si darnicia dumnevoastra. Domnul sa binecuvinteze si sa raplateasca. Ne rugam ca fratii din Phalombe sa se apropie mai mult de Domnul si sa astepte cu drag venirea Lui.      Ne-am bucurat si cu cei de la Gradinita Crestina din Kachioka. In mod deosebit s-au bucurat sa o revada pe Loredana, Samuel si Salomeea. Este cu adevarat o bucurie mai mare sa dai decat sa primesti si in special cand vezi fetele copiilor plini de fericire. Acum, sunt 137 de copii care beneficiaza de programul gradinitei. Pe langa programa educativa, in fiecare zi ei asculta o lectie Biblica, invata un verset Biblic si primesc o cana cu budinca de orez. O fetita deosebita ne-a recitat cele 16 versete pe care le-a invatat in ultima perioada . Am fost cercetati si motivati sa petrecem mai mult timp in a memora Cuvantul Domnului. Din nou, educatorii si parintii au multumit pentru ceea ce se intampla acolo. Si aceasta lucrare continua datorita dumneavoastra, celor care daruiti pentru lucrarea Domnului din Malawi. Ne rugam ca Domnul sa continue sa poarte de grija si Cuvantul care este prezentat sa se intoarca cu rod.


 

     Dorim sa va multumim inca o data pentru rugaciunile si sprijinul adus in Lucrarea Domnului din Malawi si ne rugam ca Domnul sa va rasplateasca din plin! Continuati sa va rugati pentru lucrarea din Malawi!

In timp ce anul acesta se sfarseste, sa nu ne uitam la dezamagirile de ieri ci sa privim inainte la promisiunile Lui Dumnezeu gata sa fie dezvaluite. Va dorim un an nou Binecuvantat si tot mai aproape de Domnul.

Cu multa dragoste, in Hristos, Familia Marianciuc

Emilian, Loredana, Samuel & Salomeea
“Invata-ne sa ne numaram bine zilele, ca sa capatam o inima inteleapta!”Psalmi 90:12

No comments:

Post a Comment