"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Friday, July 16, 2021

Slava lui Dumnezeu

   Dragi frati si surori in Domnul Isus,

  Va salutam in Numele Domnului Isus si ne bucuram sa putem impartasi cu dumneavoastra despre lucrarea Domnului din Malawi. 

 Multumim in Numele Domnului Isus ca sunteti parte cu noi in aceasta lucrare frumoasa si ne rugam ca Domnul sa va rasplateasca pentru tot ceea ce faceti pentru aceasta lucrare. Chiar daca ne-am intors in Romania, lucrarea din Malawi continua si dam Slava Domnului pentru purtarea Sa de grija de pana acum.  

  Este cu adevarat un har din partea Domnului sa vedem cum, copiii cu care am lucrat, au crescut in tineri credinciosi care continua lucrarea inceputa si sa o faca cu credinciosie. Este adevarat ca ei au nevoie multa rugaciune si incurajare dar suntem multumitori Domnului pentru toate. 

  Grupele de copii si tineri s-au restrans si doar cele din Satul Nsanama continua. Uniti-va impreuna cu noi in rugaciune pentru Mayeso si Chikondi care se ocupa de aceste grupe. 

 

 Lucrarea de la Gradinita Crestina din Satul Kachioka este cu adevarat o provocare, deoarece implica mai multe resurse si aproape zilnic comunicam cu ei pentru o buna organizare si incurajare. Fratele Charles si fratele Andrew, impreuna cu familiile lor locuiesc in casele construite pe proprietatea gradinitei pentru a fi mai eficienti in lucrare. Cei 5 educatori si ingrijitori nu de putine ori ne-au surprins pozitiv in credinciosia si daruirea lor in lucrarea Domnului . Ne rugam ca Domnul sa-i binecuvinteze si sa continue sa-i faca o binecuvantare pentru lucrarea de la gradinita .

 Educatorii impreuna cu familiile lor 
 


 Adunarea din satul Nsanama a ramas ca un far aprins si ne rugam ca Domnul sa-i tina credinciosi in continuare . Fratele Mayeso, Chikondy, Chimcango si fratele Goodson sunt cei care slujesc in adunare si chiar daca intampina tot felul de situati,i ne bucuram sa vedem cu Domnul Ii foloseste pentru Slava Lui .

  Rugati-va impreuna cu noi pentru credinciosii din satul Nsanama, ca Domnul sa-i faca lumina si sare si ei sa fie o marturie pentru intreaga zona unde locuiesc.


                      Adunarea din Satul Nsanama impreuna cu o tanara voluntara temporar din America 

 

Provocari 

    Ca de obicei in lucrarea Domnului, cel rau nu doarme ci incearca sa distruga si sa divizeze. Sa ne unim in rugaciune pentru fratele Pemphero care se pare ca nu mai gaseste placere in a-L sluji pe Domnul.  

    O alta provocare vine din partea altor “misionari“ care vor sa preia lucrarea doar sa adauge ceva la activismul lor .Sa ne rugam ca Domnul sa-i tina credinciosi pe fratii si surorile cu care colaboram din Malawi .

Fantana din Satul Kachioka unde este gradinita Crestina nefiind intretinuta la timp, a suferit o defectiune majora si a necesitat multe resurse pentru a fi pusa din nou in functie.  

  Dragi frati si surori, va multumim in Numele Domnului Isus pentru credinciosia aratata fata de Domnul si lucrarea Domnului din Malawi . Apreciem mult ajutorul financiar dar mai ales rugaciunile inaltate pentru noi ca familie cat si pentru lucrarea din Malawi.

 Ne dorim mult sa mergem intr-o vizita in Malawi dar deocamdata nu este posibil. Continuam sa ne rugam pentru lucrarea Domnului din Malawi si stim ca Acela care a inceput aceasta lucrare o va duce la bun sfarsit.   

Fiti binecuvantati si rasplatiti de Domnul nostru!

 

Cu dragoste in Hristos, 

Emilian si Loredana Marianciuc

 

“Iar a Aceluia care poate sa va pazeasca de orice cadere si sa va faca sa va infatisati fara prihana si plini de bucurie inaintea Slavei Sale, singurului Dumnezeu, Mantuitorul nostru, prin Isus Hristos, Domnul nostru, sa fie slava, maretie, putere si stapanire, mai inainte de toti vecii si acum si in veci, Amin.”    Iuda 24,25

No comments:

Post a Comment