"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Saturday, April 18, 2015

Fratele Marichita


  In adunarea din satul Nsanama ne bucuram de partasia fratelui Marichita care este cel mai batran din adunarea noastra. Fratele Marichita este 90% orb din cauza unei boli dar este nelipsit de la adunare atunci cand este bine sanatos. Sotia lui se ingrijeste de el , de 3 din copii lor si inca de 4 orfani ai fetei lor. De multa vreme incercam sa gasim o posibilitate ca Fratele Marichita sa poata citi Biblia. Domnul mi-a ajutat si printr-o organizatie am reusit sa primesc Noul Testament audio in limba Chicewa. Am pus Noul Testament pe un memory card apoi am cumparat un mic dispozitiv  care citeste cardul si astfel Fratele Marichita poate auzi in fiecare zi Biblia.
 Am ramas rusinat sa vad bucuria lui de a putea auzi Cuvantul Domnului. Multi dintre noi care avem harul sa vedem nu ne preocupam asa mult cu cititul Bibliei, dar ca de obicei atunci cand pierzi un privilegiu ajungi sa pretuiesti cu adevarat.

   Domnul sa ne ajute pe fiecare sa pretuim tot ceea ce primim din mana Sa.



No comments:

Post a Comment