"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Saturday, April 18, 2015

Familia noastra



 Multumim Domnului pentru purtarea Sa de grija de pana acum si pentru modul in care lucreaza in vietile noastre. Chiar daca de multe ori in ultima perioada trecem prin boli, multumim Domnului ca  mana Lui este cea care ne tine si ne mangaie.
  Loredana a suferit de bilharzia o boala tropicala care afecteaza foarte mult organismul. Chiar daca a luat medicamentele specifice pentru aceasta boala vedem ca organismul ei sufera. Acum o infectie cu bacterie a facut ca Loredana sa fie foarte slabita si vulnerabila la tot felul de boli. In aceste saptamani am observat ca Loredana are tensiunea mare. Am incercat sa vorbim cu diferiti doctori si sa facem analizele care ne sunt disponibile dar totusi am ramas cu multe semne de intrebare. Zilele trecute Loredana se plangea de dureri de rinichi si de burta si atunci am inceput din nou sa cautam pe internet  solutii. Un lucru pe care amandoi l-am invatat este sa nu te uiti pe internet daca nu sti ce sa cauti si unde sa cauti deoarece vei ajunge in situatia noastra adica sa fi foarte speriat. Inca nu stim ce sa facem concret din punct de vedere medical dar ceea ce facem este sa aducem inaintea Domnului situatia Loredanei. Apreciem rugaciunile voastre.
  Saptamana trecuta Samuel se plangea ca nu se simte bine si deodata s-a schimbat la fata si nu se putea tine pe picioare. Ne-am dus repede la Clinica si dupa analizele de sange ni s-a spus ca nu este malarie (ceea ce ne gandeam noi ) ci este o infectie cu bacterie. Nici ei nu stiu exact ce este doar ca au gasit in sange efectele unei infectii puternice. Imediat l-au pus pe Samuel in perfuzie si tratament cu antibiotice. Multumim Domnului pentru ca avem posibilitatea sa fim tratati intr-o clinica care au la dispozietie un minim de aparatura si medicamente. Clinica se afla la 5 minute de casa noatra si este Clinica celei mai mari companii de asigurare medicala din Malawi. Incercam sa platim lunar aceasta asigurare medicala ca sa putem beneficia de serviciile ei.
  Astazi Samuel a terminat de luat tratamentul si se simte mult mai bine.

 Va multumim din toata inima in Numele Domnului Isus pentru toti dintre voi care ne sustineti pe brate de rugaciune. Domnul sa va raplasteasca.




No comments:

Post a Comment