"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Monday, September 22, 2014

In vizita la copiii de la grup             In aceste zile, Loredana a vizitat doua familii ale copiilor si adolescentilor care participa la grupele biblice din fiecare saptamana. Una din familiile pe care le-a vizitat este familia Mphepo. In urma cu cateva luni va scriam despre Owen, un copil mai special, cu anumite probleme de sanatate, dar caruia bucuria de pe fata nu ii lipseste. Anul trecut am inceput sa-l ajutam platind taxele scolare pentru a putea merge la o scoala speciala si sa poata sa invete. El provine dintr- o familie cu 4 copii, iar la inceputul anului tatal lor a murit. Toti acesti 4 copii veneau la grupele de copii si adolescenti. Daniel, este cel mai mare baiat, care a terminat liceul anul acesta, si incearca sa isi caute de lucru pentru a putea ajuta familia. Jeffrey este al doilea baiat care si el este la liceu si incercam sa-l ajutam cu taxele scolare, Alinafe este si ea in clasa a 9-a, a intrat cu medie foarte mare si cu ajutorul Domnului, dorim sa ii platim si ei taxele scolare pentru liceu. Mama, fiind singura si cu cel mai mic copil bolnav, e foarte sa greu sa isi gaseasca de lucru si Owen sa fie si el in siguranta. Momentan a gasit ceva provizoriu , cu un salar minim, doar ca sa poate avea cate ceva de mancare, iar copiii fac cu schimbul pentru a putea avea grija de Owen. Incepand cu aceasta luna si aceasta familie a intrat in programul de ajutorare pe care il avem si prin care in fiecare luna ajutam familiile nevoiase cu  alimente.  Rugati-va impreuna cu noi pentru aceasta familie ca Domnul sa-i ajute sa-l cunoasca pe El ca Mantuitor personal, si sa traiasca pentru El.

           O alta familie, este familia Jambo. Esther, a doua fata a familiei vine de multa vreme la intalnirile noastre cu adolescentii si este o fata foarte serioasa. Datorita dorintei ei de a veni nelipsita la grup, fratii ei mai mici au fost curiosi sa vada unde merge ea in fiecare sambata, si asftel au devenit si ei nelipsiti de la grup. Esther este in clasa a VII a, la o scoala primara din orasul nostru. Ne rugam ca ea sa fie un exemplu atat pentru familia ei cat si pentru colegii de la scoala. De fiecare data cand vizitam familiile copiilor incercam sa le vestim si parintilor Evanghelia si sa le dam un nou testament sau Evanghelia dupa Ioan. Rugati-va ca acest Cuvant sa aduca rod si cat mai multi  parinti sa fie mantuiti.


No comments:

Post a Comment