"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Monday, September 29, 2014

Adunarea din satul Nsanama

 Ieri am sarbatorit deschiderea adunarii din satul Nsanama. Impreuna cu noi a fost fratele Graeme Erb care a avut un mesaj din partea Domnului, Iar copii si adolescentii au avut un program de cantari si versete. La acest eveniment au participat 16 sefi de sate din imprejurimile adunarii si cateva oficialitati. Dupa programul de adunare am avut un timp de partasie, cand toti impreuna am servit o masa de sarbatoare. Ne rugam pentru  toti cei peste 100 de adulti si peste 150 de copii prezenti la evenimentul de deschidere ca Domnul sa lucreze la inimile lor si ei sa fie mantuiti.

  Va multumim tuturor acelora care ati contribuit la constructia adunarii si a cantinei pentru orfani, Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca. Noi continuam cu finalizarea proiectului de constructie si dorinta noastra este ca, cat de curand posibil sa incepem programul de hranire a orfanilor.








No comments:

Post a Comment