"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Saturday, August 2, 2014

Gradinita Crestina din Kachioka


    Saptamana trecuta am avut festivitatea de sfarsit de an scolar la Gradinita Crestina din Kachioka. Impreuna cu educatorii, am organizat un eveniment mai deosebit si ne-am bucurat impreuna cu copiii si parintii de acei copii mai speciali care au prezentat ce au invatat pe parcursul anului. 
   Din cei 107 copii pe care ii aveam la gradinita si clasa pregatitoare, 35 din ei vor pleca la scoala primara si am prezentat ca vom avem cateva locuri libere pentru noi copii. Ca urmare acestui anunt foarte multi parinti impreuna cu copilasii lor s-au ingramadit pentru inscriere. Vazand ca nu vom putea face fata acestei situatii, am amanat pentru luna septembrie sa facem inscriere pentru copii noi ca pana atunci sa gasim o strategie buna pentru a vedea pe cine sa primim si pe cine nu. 
  Va multumim tuturor acelora care sunteti implicati in aceasta lucrare si care va rugati si daruiti ca acesti copilasi sa aiba parte de educatie dar si de mancarea pe care o primesc zilnic.
 Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca.





No comments:

Post a Comment