"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Saturday, August 2, 2014

3 tineri speciali



         Pemphero, Mphatso, Mayeso sunt trei din tinerii cu care Loredana lucreaza de cand erau copii. Cu ceva vreme in urma, acestia si-au marturisit credinta lor in Domnul Isus, si dorinta de a lucra pentru Domnul. Astfel, Loredana a inceput cu ei un curs de instruire pentru lucrarea cu copiii. In fiecare vineri dupa-masa, dupa ce ei terminau scoala, veneau sa studieze din Cuvantul lui Dumnezeu si sa inceapa sa aplice lucrurile invatate, venind si la grupele de copii. Ieri, acestia au avut prima prezentare a unei lectii doctrinare pentru copii, Cartea fara Cuvinte. Am fost incurajati sa vedem, ca ei au inteles planul de mantuirea si incearca sa duca mai departe Vestea Buna despre Domnul Isus si copiilor mai mici decat ei. Chiar la taberele care vor urma in luna august, acestia si-au exprimat dorinta sa vina si sa se implice.
        Rugati-va pentru acesti trei tineri, si dorinta lor de a sluji pe Domnul, ca ei sa fie un exemplu de urmat si multi copii sa cunoasca pe Hristos prin ei.




No comments:

Post a Comment