"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Friday, March 15, 2013

In vizite....




                 In aceasta saptamana, Loredana a vizitat doua familii; dintre care una fiind familia Maikolo. Acesti trei copii au inceput sa vina la grup, anul trecut, insa de atunci nu au lipsit niciodata. Loredana o cunostea pe mama lor, Mercy, deoarece lucrase pentru o vecina de-a noastra, in casa unde platisem chirie. Atunci ea locuia singura la acea familie, iar copiii  ei stateau la 10 km intr-un sat, doar cu cea mai mare dintre fete. Loredana ii tot spunea acestei femei, ca nu este bine sa-si lase copiii singuri si de capul lor, insa nu putea sa ia toti copiii sa locuiasca cu ea.
                   Anul trecut, ea a hotarat sa vina in oras, intr-o casa, sau mai bine zis coliba, defavorizata a orasului, intr-o singura camera. Insa mama a realizat ce important e sa-si aiba copiii langa ea, si cu toate lipsurile si problemele sunt fericiti sa fie toti impreuna. Loredana a impartasit cu ea de multe ori Evanghelia, si ne rugam ca, Cuvantul sadit sa aduca roada. Rugati-va impreuna cu noi pentru familia Maikolo. 

                                             Familia Maikolo


              O alta familie vizitata aceasta saptamana este familia Kennedy. Cand Loredana a intrat in casa lor, a ramas surpinsa sa vada un bebelus de numai 4 zile, infasat intr-o bucata de material. Violet, fetita care vine la grup, era adesea tacuta si foarte retrasa. A fost foarte bucuroasa insa, cand a aflat ca Loredana merge sa o viziteze pe ea. In casa lor, Loredana a putut vedea un cearceaf atarnat, drept perdea, care de fapt despartea patul lor, de asa numita sufragerie, si vreo 2 oale in care isi pregateau mancarea. 

                                               Familia Kennedy

              De multe ori, ramanem surprinsi sa vedem cum acesti oameni cu nimicul pe care il au, sunt plini de bucurie si ospitalieri. Multumim Domnului pentru modul in care ne poarta de grija, si ne rugam sa ne ajute sa intindem o mana de ajutor acolo unde ne arata El ca este nevoie. Rugati-va impreuna cu noi si pentru familia Kennedy, ca Domnul sa ii cerceteze si sa-i mantuiasca.




No comments:

Post a Comment