"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Sunday, March 3, 2013

In vizita la familia Likunda



       Saptamana trecuta, Loredana a vizitat familia Likunda. Belita si Mphatso sunt doua din fetele pe care Loredana le cunoaste de cand am venit in Malawi. Belita este in primul an de liceu, iar Mphatso este in clasa a 8-a. Cunoscandu-le de mici, Loredana a putut vedea in ele o crestere frumoasa, nu doar fizic dar si spirituala. Belita, a fost mantuita in urma cu doi ani, si este un exemplu atat pentru familia ei dar si pentru ceilalti copii de la grup. Este al 4-lea copil din 11 si momentan poarta de grija fratilor ei mai mici. Mama ei este plecata in satul lor, iar tatal ei este mereu plecat de acasa, incercand sa aduca un mic venit pentru familie. Belita si Mphatso sunt mereu primele care vin la grupul de adolescenti chiar daca vin direct de la scoala. Ne bucuram sa putem vedea cum Domnul lucreaza in vietile acestor fete si familiile lor.

       Ne rugam ca si ceilalti membrii ai familiei sa vada pe Hristos in aceste doua fete, si sa-L urmeze pe El.  Rugati-va ca Domnul sa le tina credincioase si sa nu urmeze exemplul atat de negativ al multor fete care se casatoresc la o varsta frageda din cauza ca raman insarcinate. Loredana e foarte atasata de aceste doua fete, de aceea dorim cu ajutorul Domnului sa ne implicam mai mult in vietile lor. Rugati-va pentru Loredana, ca Domnul sa-i dea intelepciune in aceasta lucrare destul de grea dar si sensibila cu adolescentii. 

No comments:

Post a Comment