"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Tuesday, December 18, 2012

Am revenit



  Dupa o pauza in care nu am postat nimic pe blog astazi am revenit si as vrea sa impartasesc cu voi cateva motive de rugaciune.

- Rugati-va impreuna cu noi pentru aceasta perioada a sarbatorilor cand majoritatea se sarbatoresc pe ei si uita ca de fapt este un  alt sarbatorit Domnul Isus Hristos.

- Rugati-va impreuna cu noi pentru evenimentul pe care il vom avea Vineri 21 Decembrie, cand copiii cu care lucram aici acasa vor prezenta  o sceneta despre intruparea Mantuitorului. La acest evaniment am invitat parintii si vrem sa avem si un scurt mesaj in care sa prezentam adevarata insemnatate a Craciunului.

 - Duminica vom avea din nou botezuri. Am vrut sa amanam acest botez din cauza vremii ploioase dar se pare ca nu vom putea sa amanam deoarece sora  care au cerut botezul mi-a spus ca pe ea nu o intereseaza vremea ci ea vrea sa implineasca Scriptura.


Va multumim tuturora pentru rugaciunile inaltate pentru noi si lucrarea din Malawi. Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplatesca.

 

No comments:

Post a Comment