"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Sunday, December 23, 2012

Botezuri in adunarea din Nsanama


   Dumnezeu ne-a binecuvantat si astazi am avut din nou botezuri la adunarea din Nsanama.  Fratele Marikita este orb si de fiecare data cand vine la adunare vine insotit de fata si sotia lui. Ne-am bucurat mult astazi sa auzim marturia lui cum Domnul l-a mantuit . De mic copil a mers la biserica Catolica si a fost  un membru credincios pana anul trecut cand a auzit de grupul de studiu Biblic pe care il avem in sat. La inceput doar sotia lui venea la studiu Biblic, pana intr-o zi cand a auzit ca doar prin Domnul Isus putem sa fim mantuiti si prin credinta in El avem viata vesnica. Cand a ajuns acasa i-a spus barbatului ei ca mersul la biserica si darea de bani nu-l va duce in cer ci doar prin credinta in Domnul Isus. De atunci el a venit la studiu Biblic si astazi a depus marturie si in apa botezului despre credinta lui in Domnul Isus.

   Sora Banda, a fost printre primele femei care a venit la studiu Biblic si ea a fost cea care a cerut sa fie botezata inainte sa discutam despre botez. In luna Octombrie cand am avut botezuri ea nu a putut veni deoarece o ruda de-a ei bolnava a chemat-o s-o ingrijeasca intr-un alt oras. Aproape plangea cand mi-a spus ca trebuie sa mearga la rudenia ei si nu poate sa participe la botez. De la intoarcerea ei acasa si pana saptamana trecuta ma tot intreba cand organizez botez deoarece ea a ramas ultima cu toate ca ea a fost prima sa intrebe de botez.
   Ne rugam ca Domnul sa-i binecuvinteze si sa-i ajute sa traiasca vieti sfinte inaintea Lui.

  Multumim pentru rugaciunile inaltate pentru noi si adunarea din satul Nsanama.







No comments:

Post a Comment