"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Thursday, January 17, 2019

Motive de rugaciune



  Vrem sa impartasim cu dumneavoastra cateva planuri pe care le avem in acest nou an si le prezentam ca motive de rugaciune:

-Cu ajutorul Domnului vrem ca in acest an sa organizam evanghelizare masiva in zona Platoului Zomba mai special in zona Adunarii din satul Nsanama; ne rugam pentru intelepciune, calauzire si Cuvantul Domnului sa se intoarca cu rod .

- In acest an vrem sa legam o partasie mai stransa cu adunarile cu care colaboram si ne rugam pentru crestere spirituala .

- Ne rugam pentru proiectele de constructie pe care le vom avea la Gradinita Crestina din satul Kachioka. Datorita numarului mare de copii pe care il avem si pentru cererile parintilor de a primi mai multi copii, vrem sa mai contruim o clasa si o librarie .

- Ne rugam pentru echipele de misiune pe termen scurt care ne vor vizita in acest an; Domnul sa dea Har si binecuvantare in tot ceea ce vom face.

- Ne rugam pentru grupele de copii si tineri ca Domnul sa continue sa lucreze in vietile lor .

No comments:

Post a Comment