"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Monday, December 26, 2016

Scrisoare informare
             Va salutam cu multa dragoste din Malawi!   Suntem recunoscatori Domnului pentru purtarea Sa de grija de pana acum si-I dam Slava pentru onoarea de care ne face parte sa-L putem sluji aici.
                   
Incepand din luna Septembrie in familia noastra a aparut o noua provocare si anume Homeschooling (scoala acasa).  Loredana face o treba deosebita cu Samuel si Salomeea si ne rugam ca Domnul sa-I dea rabdare si intelepciune si s-o ajute in acest nou inceput.
Pana aici Domnul ne-a pazit si nu am avut probleme de sanatate, cu exceptia Loredanei, care inca poarta consecintele Bilharziei si anume tensiunea arteriala.Lucrarea cu Biserica, din Satul Nsanama este o binecuvantare pentru noi si in acelasi timp o continua provocare. Stim ca Biserica este al doilea camp de batalie dupa familie unde satan isi da toata silinta sa distruga si sa aduca confuzie si probleme. Noi dam slava Domnului care e de partea noastra si care dupa promisiunea facuta “va sfarsi ceea ce a inceput”. Va multumim pentru rugaciunile inaltate pentru aceasta lucrare.               
Lucrarea cu grupele de copii si adolescenti este locul de unde primim cele mai multe incurajari si ne provoaca sa mergem inainte. Vedem tineri schimbati, devotati pentru Domnul si care sunt un exemplu pentru ceilalti. Ne rugam ca Domnul sa-i foloseasca in continuare pentru slava Lui si prin ei sa mantuiasca si pe altii. Trei dintre acesti adolescenti au terminat liceul anul acesta si ne rugam ca Domnul sa le dea intelepciune pe mai departe. Avem alti 10 tineri pe care ii sustinem cu taxele scolare pentru liceu, si ne rugam ca si acestia sa fie o biecuvantare si un exemplu pentru ceilalti.

Gradinita Crestina din Satul Kachioka in ultimele luni a fost locul unde am petrecut foarte mult timp deoarece cu ajutorul Domnului si fratilor care au daruit am mai putut construi o cladire cu 2 clase si birou, o bucatarie mai mare, noi toalete si 2 case pentru 2 dintre educatori . Vrem cu ajutorul Domnului sa putem continua sa fim o lumina pentru acea zona si cei 160 de copii pe langa educatie ,mancare si cele necesare de baza sa vada in noi pe Hristos. Multumim tuturor care sustineti lucrarea de la  gradinita Crestina.         
    Lucrarea de la Centrul Crestin si Orfelinat sunt in pauza deocamdata, deoarece dupa nivelarea terenului asteptam sa treaca sezonul ploios ca sa putem incepe lucrarea de costructie. Tot odata au aparut anumite provocari cu privire la derularea procesului de a primi certificatul de proprietate si am aprecia mult sustinerea in rugaciune cu privire la aceasta situatie.


In luna Noiembrie am avut 3 zile de Studiu Biblic cu fratii, pastori si prezbiteri cu care colaboram si ne-am bucurat sa primim vesti de la ei cu privire la raspandirea Evangheliei din zonele de unde provin. Domnul mi-a pus pe inima sa ajutam pe fratii din zona Palombe cu constructia casei de rugaciune si am putut contribui cu materialele necesare pentru constructie. Domnul sa fie laudat pentru toate. Continuati sa va rugati pentru toti cei cu care colaboram ca Domnul sa se foloseasca de ei spre Slava si Gloria Sa.

La sfarsit de an, haideti sa privim in urma pentru a fi multumitori pentru tot ceea ce Domnul a facut in noi si prin noi, si sa privim inainte cu nadejdea reintalnirii cu El.
„ Iata Eu vin curand! Pastreaza ce ai, ca nimeni sa nu-ti ia cununa!” Apocalipsa 3:11

Va dorim un AN NOU BINECUVANTAT si TOT MAI APROAPE DE EL!!

Cu dragoste in Domnul,
        Din Malawi,   Familia Marianciuc
                     Emilian, Loredana

                                       Samuel si Salomeea

No comments:

Post a Comment