"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Saturday, January 24, 2015

Vizitati de studenti de la Scoala Biblica


 Saptamanile trecute am avut placerea si bucuria sa fim vizitati de fratii cu care am studiat Cuvantul Domnului. Unul din frati este dintr-o zona foarte saracacioasa a tarii si m-am bucurat mult sa aud dorinta lui de a invata mai mult din Cuvantul Domnului si nu despre nevoile lui materiale. Acest frate ne-a impartasit cum de la doar cativa frati cu care se intalnea in trecut, Domnul a binecuvantat si acum sunt peste 20 de adulti care se intalnesc saptamanal. Cu ajutorul Domnului vor sa inceapa o adunare si cat de curand sa-i vizitam cu ocazia deschiderii. 
  Ne rugam ca Domnul sa-l binecuvinteze si sa-l faca in continuare lumina si un exemplu bun de urmat.

   Saptamana aceasta  am primit vizita altui frate dintr-o alta zona a tarii de langa granita cu Mozambic. El este un frate pe care l-am vizitat de mai multe ori, organizand intalniri de studiu Biblic cu adultii si tabere pentru copii. Am petrecut un timp deosebit impreuna si am auzit marturii despre cum Domnul binecuvinteaza lucrarea de acolo. Ne-am propus ca in acest an sa organizam mai multe intalniri in acea zona cu frati din mai multe biserici, timp in care sa studiem Cuvantul Domnului dar si sa ne incurajam unii pe altii.
  Apreciem mult rugaciunile inaltate pentru noi si pentru fratii cu care colabaram.

                                               
                                                        Impreuna cu fratele Bamusi



                                                    Matabwa, Natchaly , Mcphary

No comments:

Post a Comment