"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Saturday, August 31, 2013

Tabara de o pentru copii si adolescenti in satul Maliwa



   Joi si vineri am fost impreuna cu Mcphary, Banda si Salala in Satul Maliwa la exact 100 Km de Zomba. Joi dupa-masa dupa ce ne-am intalnit cu cei care urmau sa ne ajute la tabara am avut o intalnire de discutii cu mai multi lideri din diferite adunari. Discutia s-a prelungit pana seara tarziu si am petrecut un timp deosebit impreuna. Am petrecut noaptea in sat si a fost o aventura pentru mine, sa vad cum acesti oameni isi petrec viata de fiecare zi.

  Tabara pentru noi, liderii a inceput la ora 5 dimineata cand am incarcat totul in masina si am plecat spre locul unde am avut tabara. Incepand cu ora 6 au inceput sa apara copiii. Ca de obicei am pregatit ceai si chifle pentru micul dejun si multimea de copii s-au bucurat sa aiba ceai, ceea ce pentru ei nu e ceva normal din cauza lipsei de zahar. Am incercat sa impartim in 2 grupe cei peste 700 de copii si apoi am avut lectia Biblica. Am ramas surprins sa vad atentia cu care ascultau si apoi sa vad cat de repede au invatat si versetul Biblic.
  
   La pranz au aparut multi alti copii si parinti care auzise ca se  va da mancare. Am avut 2 saci de orez si 2 capre si pentru salata am folosit 24 de verze mari.
 Ca de obicei Domnul a binecuvantat atat pe cei care au gatit cat si mancarea, pentru ca a fost suficient si a si ramas.

  La ora 3 dupa ce am mancat toti am avut 25 de minute in care am predicat Evanghelia. Ne rugam ca Domnul sa lucreze in inimile lor si Cuvantul Domnului sa se intoarca cu rod.

                                                 Camera unde am dormit
         



                                                Micul Dejun


                                          





No comments:

Post a Comment