"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Saturday, April 21, 2012

Scoala Biblica


     Asa cum am mai scris si cu alte ocazii, am inceput un program de instruire pentru lideri sau tineri, unde in fiecare luna avem o saptamana de scoala Biblica.
  Domnul ne-a binecuvantat cu 18 frati care participa la Scoala Biblica si care isi dau toata silinta sa invete cat mai bine. Acesti frati provin din diferite zone a tarii si ne bucuram sa vedem dorinta lor de a invata cum sa-L slujeasca pe Domnul intr-un mod mai eficient. Pentru o saptamana in fiecare luna avem la noi acasa 11 frati care dorm, mananca si invata si e destul de interesant sa locuim impreuna cu ei.  Domnul ne-a ajutat si am putut construi 2 dormitoare  cu baie si bucatarie si fratii stau acolo. Pe langa acesti 11 frati mai sunt 7 frati care locuiesc in jurul orasului asa ca ei vin de dimineata si dupa cursuri se intorc acasa.
  Rugati-va pentru mine, fratele Costi si ceilalti care predam  si suntem implicati in aceasta lucrare, dar si pentru fratii care invata ca Domnul sa le dea har si intelepciune. De asemenea rugati-va pentru nevoile pe care le avem la scoala: materiale didactice, mancare si alte lucruri necesare.
  Avem un Dumnezeu asa de minunat care ne poarta de grija si care pana acum ne-a binecuvantat intr-un mod asa de minunat, dar vrem ca impreuna cu voi sa facem o lucrare de calitate si in toate domeniile sa dam ceea ce-i mai bun.

,

No comments:

Post a Comment