"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Thursday, January 19, 2012

O familie indurerata

   Credem ca in urma cu ceva timp v-am scris de prietena Loredanei , Fatima o musulmanca care provine din Mozambic . Ea s-a casatorit in Malawi cu un prieten de-al meu indian. De multe ori am avut ocazia sa vorbim cu ei despre Domnul si ne rugam pentru ei de o perioada destul de lunga. In 2010 am avut oportunitatea sa vizitam familia Fatimei in Mozambic si atunci i-am cunoscut parintii. Tatal ei ne-a impresionat prin ospitalitatea cu care ne-a primit. Cu multe ocazii ne-am reintalnit cu ei atunci cand veneau in Malawi sa o viziteze pe Fatima. Anul trecut am avut oportunitatea sa-i avem in casa noastra si sa vorbim mai mult cu ei. Cu toate ca limba a fost o bariera am reusit catusi de putin sa-i cunoastem mai mult si sa incepem sa ne apropiem de ei. Saptamana trecuta am avut din nou ocazia sa-i intalnim la  ziua de nastere a fetitei Fatimei. Dupa doua ore de bucurie impreuna, tatal Fatimei a zis ca nu se simte bine si ca vrea sa se odihneasca .Dupa cateva ore el a murit suferind un atac de inima lasand in urma o familie  indurerata.

  Rugati-va impreuna cu noi pentru Fatima si familia ei ca Domnul sa-i mangaie si sa-i cerceteze trecand prin aceasta situatie.


                             Mama, Azra (fetita) Fatima si tatal

No comments:

Post a Comment