"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Friday, January 27, 2012

La gradinita

  A fost si este mare sarbatoare in satul Kachioka zilele astea. Misionarul a sapat fantana la gradinita, asta auzi vorbindu-se in sat. Oamenii se bucura nespus de mult, deoarece in aceasta zona este mare problema cu apa si de obicei femeile cara apa de la kilometrii distanta. La gradinita, copiii se bucura si ei, nu neaparat din cauza fantanii ci deoarece au primit noi jucarii si unii din ei au si uniforma. Anul trecut copiii de la Onisim Aktuell din Romania au daruit bani pentru mancarea copiilor de la gradinita. S-au bucurat mult sa auda ca alti copii dau bani pentru mancarea lor. Am putut sa cumparam si un leagan ca sa se poata juca copiii afara, iar pe viitor ne gandim sa punem si un topogan si alte jucarii pentru afara.
 Parintii au promis ca vor veni sa curete pe langa gradinita iarba care a crescut dar si ca vor face cu schimbul sa vina sa ajute educatoarele. Acum avem 65 de copii inscrisi dar in fiecare zi vin si alti copii care vor sa se joace sau sa manance ceva. Poate pe viitor vom mai construi o clasa ca sa putem primi mai multi copii.

 Va multumim pentru rugaciunile inaltate pentru noi si lucrarea cu gradinita.





No comments:

Post a Comment