"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Sunday, November 13, 2011

Samuel

   Astazi dupa timpul de studiu Biblic am venit in casa si Loredana a continuat sa-l invete pe Samuel versete din Ioan cap 1. Astazi a invatat versetul 12 si 13. Cand Loredana a inceput sa-i citeasca versetul 12 Samuel a spus ca si el a crezut in Domnul Isus si ca acum e copilul lui Dumnezeu. Acum 2 saptamani am avut o discutie cu Samuel si am citit impreuna din Romani cateva versete din cap. 3 si cap. 6 Atunci dupa ce am citit l-am intrebat ce o inteles si el mi-a spus ca e pacatos si ca trebuie sa moara. Apoi am citit despre cum poti fi mantuit tot din romani dar si din Ioan. Atunci Samuel a spus ca, crede in Domnul Isus ca e Dumnezeu si ca a murit pentru pacatele lui si ca vrea ca Domnul Isus sa-l faca si pe el copil de Dumnezeu. Pe atunci m-am bucurat ca intelege dar nu prea am pus la inima pana astazi cand ne-a spus ca el este copilul lui Dumnezeu. Slava Domnului. Nu e bucurie mai mare in viata unui parinte decat sa stie ca copilul sau e mantuit.

  Laudat fie Domnul pentru raspunsul la rugaciunile noastre cu privire la scoala lui Samuel. El merge la scoala primara internationala din Zomba unde tot programul este in limba engleza. A fost singura scoala cu predare in limba engleza care are un program bun din Oras. Fiind o scoala internationala taxele de scolarizare sunt foarte, foarte mari, mult peste puterile noastre finaciare si pentru ca pentru primul an de scoala s-a oferit cineva sa-i plateasca, noi l- am inscris acolo. Dupa primul an scolar Samuel a avut rezultate foarte bune, atunci am continuat sa ne rugam ca Domnul sa faca posibil ca Samuel sa continue scoala acolo. Domnul in bunatatea Lui a trimis banii necesari ca Samuel sa continue scoala. Acum la 6 ani este in clasa a doua si spre rusinea mea o spun vorbeste mai corect engleza decat mine. Are rezultate foarte bune si ne bucuram pentru asta. Ne rugam ca Domnul sa lucreze in inima lui si sa-l ajute sa invete bine si sa fie un exemplu bun pentru colegii lui.

                                        Samuel Star of the Week.
       ( Samuel steaua saptamani la scoala cu rezultatele cele mai bune)

No comments:

Post a Comment