"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Tuesday, November 29, 2011

In vizita la Studentii de la Scoala Biblica

   
     Astazi impreuna cu Mcphary am fost sa vizitam 2 studenti care vin la scoala Biblica. Ei locuiesc la 25 km de Zomba si amandoi sunt membrii in  aceias adunare.  Cand am ajuns in sat,  am fost intampinati de intreaga adunare si ne-am bucurat impreuna la un timp de partasie. Domnul a dat har si am putut predica Evanghelia si ne rugam ca Domnul sa lucreze in inimile celor care au ascultat. A fost prezent si seful satului care s-a bucurat mult sa ne vada in satul lui. Ne-a incurajat sa  ajutam fratii de acolo si sa-i vizitam mai des.

   Dupa timpul de partasie ne-am dus la unul din studenti acasa sa servim pranzul si acolo  am discutat mai mult cu liderii adunarii si cu familiile studentilor. Ne-am  bucurat  sa auzim vesti bune despre ei si sa vedem cum se implica in lucrarea din adunare.

Rugati-va in continuare pentru noi aici la scoala dar si pentru studentii care vin sa se pregatesaca , ca sa poata sluji mai eficient in adunarile locale dar si in satele de unde vin.1 comment:

  1. Pace, fr Emi, ne rugam ptr voi si lucrarea pe care o faceti in Zomba si in imprejurimi. In ce localitate ati fost in vizita ?

    ReplyDelete