"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Saturday, September 10, 2011

Misiune in Chikwawa

  Cu ajutorul Domnului in perioada 5--7 Septembrie impreuna cu fratele Daniel si o echipa din Zomba am calatorit intr-o alta zona a tarii unde am simtit cu adevarat caldura Africii. Zona Chikwawa este o zona extrem de saraca deoarece pamantul nefertil  si temperaturile foarte ridicate ingreuneaza viata. In aceasta zona statisticile spun ca de la fiecare fantana se aprovizioneaza aproximatv 7000 oameni. Multi din acesti oameni parcurg chiar si 20 km pentru a putea lua apa si pe biciclata in bidoane duc apa la cei dragi acasa.
   Domnul ne-a binecuvantat cu 3 zile in care am putut vizita 12 adunari si am vizitat mai multe familii credincioase. Am plecat in aceasta calatorie sa putem incuraja pe frati si sa ducem Vestea buna a Evangheliei si celor de acolo dar pana la sfarsitul calatoriei, cred ca noi am fost cei care am fost incurajati de cei pe care i-am vizitat. Domnul a lucrat intr-un mod deosebit si am vazut oameni care si-au predat viata Domnului si care plini de bucurie au ascultat Cuvantul si au cantat impreuna cu noi.

 Ne rugam ca Domnul sa-i binecuvinteze si sa continue sa lucreze in inimile lor.











 

No comments:

Post a Comment