"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Sunday, September 11, 2011

Familia Marianciuc

   Domnul sa fie laudat pentru modul minunat in care lucreaza in noi si prin noi. Uitandu-ma in jurul meu vad cum Domnul ne-a binecuvantat intr-un mod asa de minunat si de multe ori raman fara cuvinte.

  Salomeea a implinit 11 luni si luna urmatoare ne vom bucura ca si familie sa sarbatorim 1 an de cand Domnul ne-a binecuvantat cu o fetita . Pana acum nu am avut mari probleme de sanatate cu ea si ne bucuram sa vedem cum Domnul ne-a purtat de grija.

   Samuel a crescut asa de mult si acum e un baiat de 6 ani care ne ajuta cu treburile prin casa si deja a preluat cateva responsabilitati. Domnul a purtat de grija si  poate continua scoala. Acum e in clasa a 2 a . Rugati-va impreuna cu noi ca Domnul la timpul hotarat de El sa se indure si de sufletul sau si sa fie mantuit.

  Eu si Loredana ne bucuram sa putem lucra spre slava Domnului. El este cel care ne intareste si ne calauzeste la fiecare pas. Este asa de minunat sa lucrezi impreuna cu Domnul si sa treci prin tot felul de experiente minunate care iti arata un singur lucru DUMNEZEU - SUVERAN.

          Rugati-va pentru noi , rugati-va pentru Malawi !

No comments:

Post a Comment