"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Tuesday, October 9, 2018

Biserica din satul Nsanama  Una din lucrarile principale pe care le desfasuram in Malawi este biserica din satul Nsanama , aici in  fiecare miercuri ne intalnim pentru rugaciune si studiu Biblic iar duminica pentru program de adunare. Multumim Domnului pentru modul minunat in care lucreaza atat prin problemele care apar cat si prin cei care vin si marturisesc ca au fost mantuiti. Apreciem mult rugaciunile inaltate pentru lucrarea cu biserica din satul Nsanama si lucrarea cu copii si tineri din sat.

   Cu ajutorul Domnului  tinerii si adolescenti adunarii au inceput sa se implice mai mult in programul adunari cat si in evanghelizare. Rugati-va intru-un mod mai deosebit pentru ei ca sa ramana credinciosi Domnului chiar daca presiunea celui rau este mare.

  In 21 octombrie vom organiza botez nou Testamental , 5 persoane vor marturisi credinta lor in Domnul Isus in apa botezului.

   Multumim pentru rugaciunile inaltate pentru aceasta lucrare

 

No comments:

Post a Comment