"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Tuesday, March 15, 2016

O noua viziune, un nou proiect ,o mare responsabilitate !




      Cu câteva săptămâni in urma , in timp ce veneam din Blantyre (un oraș la 70 Km de Zomba), am primit vestea ca trei copii dintr-un sat au fost abandonați la poarta unor prieteni de-ai noștri, si aproape morți de foame, Domnul ne-a vorbit si ne-a pus pe inima sa deschidem un orfelinat creștin in Zomba, orașul in care locuim! Doar de curând am aflat ca nu este nici un orfelinat in acest oraș in afara de unul singur care aparține unei instituții islamice. In drum spre casa, ne-am oprit la biroul de Protecție a copilului si am vrut sa luam unele informații despre un astfel de proiect si ce ar implica! 
  Directorul zonal care era de serviciu când a auzit ce vrem sa facem a spus următoarele: nici nu știți de câta vreme ne rugam ca cineva sa deschidă un orfelinat in Zomba! Nu va faceți probleme de aprobări , totul trece pe la noi si e ceva ce orașul Zomba are nevoie demult! 
Plini de entuziasm dar si de spaima responsabilității imense, am pus înaintea Domnului si am cerut certitudinea voii Lui in aceasta lucrare! Domnul ne-a umplut inimile cu pace si am primit confirmarea voii Lui .  Domnul a lucrat așa măreț si am putut cumpara 2,5 hectare de pământ la ieșirea din oraș la doar 10 minute de mers cu mașina de la casa noastră .
   Rugați-va pentru noi si aceasta dorința pe care a pus-o Domnul in inima noastră! Suntem conștienți de responsabilitățile imense care implica aceasta lucrare, de nevoile financiare, de oamenii care vor fi implicați si chiar de neputința noastră ca si oameni sa facem o lucrare așa mare, însă știm ca avem un Dumnezeu mai mare si mai măreț si cum ne amintea cineva azi:" Este oare ceva prea greu pentru Domnul..."? Cu siguranța ca nu!! 
  Actele pentru pământ au fost deja procesate si acum așteptam sa primim certificatul de concesionare. Dacă vom primii aceste acte pana vom venii in România vom angaja un buldozer sa pregătească terenul pentru primele case pentru orfani . 
     Apreciem rugăciunile voastre !

No comments:

Post a Comment