"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Sunday, August 2, 2015

Grupele de copii si adolescenti       De multe ori, prin tulburarile si tumulturile acestei lumi, simtim nevoia sa facem o pauza...sa ne oprim...sa ne relaxam..insa nevoia zice: n-am timp, nu pot sa-mi permit...trebuie! De multe ori suntem doborati sau impovarati de tot ce se petrece in jurul nostru, insa chiar si Domnul Insusi, s-a retras, singur, la o parte, chiar si Psalmul 46:10 ne spune: " Opriti-va si sa stiti ca Eu sunt Dumnezeu!" Haideti, sa ne retragem in camaruta noastra, singuri si sa petrecem un timp intim Cu Dumnezeul nostru!  
      La sfarsitul lunii iulie, atat copiii cat si adolescentii au primit vacanta timp de o luna. Deoarece majoritatea copiilor sunt trimisi in sate la rudeniile lor in timpul vacantei de la scoala, si la grupa de copii ei au primit vacanta. Rugati-va impreuna cu noi pentru protectia copiilor in timpul acestei vacante, si ceea ce ei au invatat din Cuvantul lui Dumnezeu, sa lucreze in inimile  lor. Studiind Cuvantul lui Dumnezeu intr-un mod cronologic, ne-am oprit la viata lui Iosua. In ultima zi, am avut o recapitulare atat cu copiii cat si cu adolescentii, din tot ceea ce au invatat si in acest an, dar si versetele biblice pe care le-au invatat. Am ramas placut surprinsi sa vedem cum multi dintre ei au stiut versetele chiar de la lectiile despre Creatie. Fie ca Domnul sa-si ia toata slava din aceasta lucrare. Rugati-va si pentru noi, ca si familie, sa petrecem un timp impreuna, si chiar in aceasta pauza, sa ne reincarcam fortele, apropiindu-ne mai mult de Dumnezeul nostru!
No comments:

Post a Comment