"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Saturday, February 21, 2015

Rugati-va pentru Loredana


     In urma cu 2 saptamani, Loredana a inceput sa se simta rau si am mers la doctor pentru analize. Dupa mai multe analize Doctorul a gasit mai multe probleme dar nu a putut da un diagnostic si pentru ca situatia ei se agrava a trebuit so internam la spital. Acolo au facut mai multe teste si ecograf dar nici ei nu au gasit problema. Au inceput imediat un tratament sever cu antibiotice si au bagat-o in perfuzie sperand ca situatia sa se amelioreze. 
 Dupa 2 zile Loredana se simtea mai bine asa ca am venit acasa dar nu a durat mult si durerile au reinceput si am mers din nou la medic. De aceasta data le-am sugerat sa faca un test pentru Bilharzia o boala tropicala. Testul a iesit pozitiv si imediat a inceput tratamentul de rigoare. Desi a fost un tratament destul de puternic, multumim Domnului ca diagnosticul a fost dat la timp si boala nu a fost foarte avansata.
Dupa o zi de tratament Loredana se simtea mult mai bine si acum dam Slava Domnului pentru purtarea Sa de grija. Am luat toata familia tratament pentru Bilharzia si suntem cu totii bine.

 Multumim pentru rugaciunile inaltate pentru noi.

No comments:

Post a Comment