"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Friday, November 21, 2014

Samuel


   Baietelul nostru Samuel pe zi ce trece se transforma intr-un baiat. In fiecare zi observam cum Samuel se schimba si odata cu el si noi trebuie sa ne adaptam la provocarile zilnice. Il laudam pe Dumnezeu care ne-a dat harul sa avem un baiat care si-a pus credinta in Domnul Isus si sa fie mantuit. In fiecare zi la scoala se confrunta cu tot felul de provocari si zilele trecute ne-a marturisit cum l-a facut mandru pe Domnul Isus prin a marturisi credinta lui colegilor sai. Saptamana trecuta am fost cu Samuel si echipa de hochei pe iarba din scoala unde invata intr-un oras la 75 Km de orasul nostru ca sa participe la o competitie intre mai multe scoli internationale. M-am bucurat mult sa vad cum acesti baieti au jucat ca niste adevarati profesionisti si au castigat campionatul .

   Va multumim in Numele Domnului Isus, dragi frati care daruiti ca Samuel sa poata merge la scoala. Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca.


2 comments:

  1. Biserica din Siret se roagă pentru Sami și copiii de la școala duminicală deasemenea ! Felicitări Sami și DOmnul să te întărească mai departe !

    ReplyDelete
  2. Dragi nostrii din Siret va multumim in Numele Domnului Isus ca sunteti alaturi de noi, Domnul sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca pentru tot ceea ce faceti pentru noi si lucrarea Domnului din Malawi

    ReplyDelete