"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Saturday, April 19, 2014

Tabara Nsanama


         Joi, cu ajutorul Domnului  am organizat o zi de tabara in Satul Nsanama unde avem si adunarea. 
A fost o zi deosebita si ne-am bucurat cu peste 300 de copii care ne-au descretit fruntile si ne-au incurajat sa continuam lucrarea in acesata tara . De multe ori circumstantele si problemele ne obosesc si ne descurajeaza, Joi insa am vazut mana Domnului care ne-a aratat din nou ca este alaturi de noi. 
        Cativa dintre adolescentii cu care lucreaza Loredana au fost cei care au produs o mare bucurie si incurajare prin implicarea lor deosebita in intreaga zi de tabara. Am ramas uimiti sa vedem maturitatea cu care acesti adolescenti s-au purtat si cum au fost cu adevarat niste lideri la grupele de copii care le-au fost incredintate. Inca de dimineata, cand am inceput servirea micului dejun si pana dupamasa acesti adolescenti si-au luat in serios responsabilitatile. Rugati-va pentru acesti adolescenti, dorinta noastra este ca Domnul sa lucreze cu putere in  viata lor si intr-o zi ei sa devina oameni dedicati lucrarii Domnului.
       Lectia Biblica si predica au avut ca subiect importanta mortii si invierii Domnului Isus. Fratele John Finegan a fost invitatul nostru pentru a avea un scurt mesaj si Domnul i-a dat har si toti cei care am fost prezenti am vazut cum Domnul a miscat inimile multor dintre participanti. Rugati-va impreuna cu noi ca la timpul hotarat de Domnul,  Cuvantul Sau sa se intoarca cu rod.
        Cateva surori din adunare ne-au ajutat cu gatitul mancarii iar cativa frati cu ordinea si disciplina. Ne-am bucurat sa putem sluji impreuna cu adunarea din Nsanama, care a fost o marturie buna pentru intreaga zona Nkola.

      Va multumim tuturor acelora care sunteti alaturi de noi in lucrarea  Domnului din Malawi, El  sa va binecuvinteze si sa va rasplateasca. 
















No comments:

Post a Comment