"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Thursday, March 6, 2014

In vizite


  Zilele trecute, cu toate ca o raceala imi obosea organismul am simtit ca Domnul vrea sa vizitez cateva familii si sa le duc cate cava de mancare. Am fost la 5 familii si le-am dus cate un sac de 50 Kg de faina de porumb si marturia uneia dim familii mi-a adus lacrimi  pe obraz. Frate , tocmai am gatit ultima faina si ne-am pus cu, copiii sa multumim Domnului apoi L-am rugat sa ne poarte de grija si pe mai departe ne-a marturisit fratele Waile . Domnul te-a trimis sa ne aduci mancare ca Lui i-am spus de nevoia noastra. Slava Domnului !
  Nu stiu care e situatia voastra acolo unde sunteti, poate in nevoie, poate in belsug sau poate aveti suficient de pe o zi pe alta, ce vreau sa va rog este sa nu uitati ca tot ceea ce avem vine de la Tatal Ceresc care ne da cu mana Sa larga. Multumiti Domnului pentru tot ce aveti si in rugaciunile voastre amintiti si pe cei in nevoie.
  Fie ca Domnul nostru sa primeasca toata Slava si Gloria din tot ceea ce suntem si facem.

No comments:

Post a Comment