"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Wednesday, October 16, 2013

vizite la copii


        Cateva informatii cu privire la vizitele pe care Loredana le-a facut in ultima perioada la familiile copiilor care vin la grupa Vestea Buna.
       Una din vizitele facute a fost la Victoria Tanganika, o fetita de 7 ani a carei tata a murit in urma unei infectii la plamani nefiind tratat la timp, acesta a lasat in urma sotia si trei fetite. Viata in Malawi este grea, dar si mai grea daca nu este un barbat care sa duca greul. Familia Tanganika este una din famili care este ajutata material in fiecare luna de catre copii biserici de romani din Atena.   Rugati-va pentru aceasta familie, ca prin greutatile si prin suferintele prin care trece, sa-L cunoasca pe Domnul care i-a iubit si s-a dat pe Sine pentru ei. 
     
   O alta familie care a fost  vizitata a fost familia Kumbulani. Kelvin, un copil de 8 ani nelipsit de la grupa de copii, este un alt caz foarte trist pe care l-am intalnit. Vazand ca acest copil a inceput sa aiba probleme cu ochii, ne-am gandit sa cautam un specialist, care sa se ocupe mai indeaproape de el. Astfel, Loredana a fost sa vorbeasca cu mama lui despre aceasta problema. La inceput, mama a ezitat sa ne spuna detalii despre boala copilului, dar mai apoi a trimis o scrisoare Loredanei, in care ii spunea ca Kelvin a fost diagnosticat cu Sida, si de aceea doctorii nu "si-au mai pierdut vremea cu el". Totusi el a inceput tratament, care i-ar intarii imunitatea, insa cu totii stim ca soarta lui e in mana Domnului.  Kelvin de asemenea este ajutat material in fiecare luna de catre copii bisericii romane din Atena. Rugati-va pentru acest copil deosebit, si pentru intelepciune Loredanei in a-L conduce pe acest copil spre Hristos, si atunci cand Domnul va hotari, acest copil sa fie castigat pentru vesnicie.
     
  Itness Porokera, este o fetita, care pe toata perioada cat noi am fost plecati in Romania, a fost nelipsita de la grupa de copii. Ea provine dintr-o familie  cu 8 copii, (tati diferiti)  mama e singura care duce greul casei. Starea lor materiala este una foarte grea, si in ciuda greutatilor prin care aceasta fetita a trece se poate vedea mereu o fetita cu zambetul pe buze si mereu gata sa invete ceva nou. 
 Rugati-va si pentru aceasta familie, ca Domnul sa se faca cunoscut si lor.


                                                     Kelvin

                                                Victoria


Itness

 


 
        

No comments:

Post a Comment