"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Wednesday, February 6, 2013

In vizite



             Odata cu reinceperea grupului de copii, Loredana isi continua vizitele la copiii care vin la grup. Am realizat cat de important e in lucrarea  cu copiii sa le cunoastem parintii, situatia in care traiesc, dar si sa impartasim  Evanghelia cu parintii acestor copii. De obicei cand ii vizitam, incercam sa le dam un tractat, un Nou Testament in limba Chichewa si bineinteles o mica parte din nevoile lor zilnice. Ne rugam ca, Cuvantul sadit in inimile parintilor sa aduca roada si acestia sa-si educe copiii in frica de Domnul.
           Astazi Loredana, a fost in vizite la doua familii. Modul in care acestia traiesc, este peste inchipuirile noastre. O famile cu ambii parinti si 3 copii, locuiesc intr-o camaruta, fara lumina, pat, si multe altele. Mai bine zis,  ei dorm pe o rogojina impletita in acea camera, si o haina, doua agatate pe o franghie. Restul zilei si-l petrec afara, camera folosind-o doar pentru a dormi in ea.  Nu va puteti imagina bucuria copiilor dar si a parintilor cand au vazut ca un alb vine sa stea de vorba cu ei. Ne rugam ca Domnul sa lucreze in aceste familii, si mesajul Evangheliei sa ii schimbe si sa-i indrepte spre Domnul!

                         

                                                       In vizita la familia Porokera


                                                           In vizita la familia Bensoni


                                                Avand grija de sora mai mica..



                                              Copiii petrecand-o pe Loredana acasa...        
                                   

                                               




No comments:

Post a Comment