"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Saturday, March 24, 2012

In vizita la familia Mphepo

   Loredana a  vizitat familia lui Jeffrey, si a fost incurajata de modul in care au raspuns parintii la vizita ei. Din saracia lor au pregatit un suc rece care i-a costat aproape cat o mancare pentru o zi. Ei au fost foarte entuziasmati de ce face Loredana cu adolescentii si i-au multumit mult pentru timpul petrecut cu fiecare din ei pentru a le spune despre mantuire. Jeffrey este in clasa a 7 a si e primul care ajunge la grup. Loredana a vazut conditile in care o familie cu 4 copii isi duc traiul chiar in oras. Lucrul cel mai trist a fost sa vada pe unul din copii fiind intarziat mintal care nu a primit nici un ajutor din partea medicilor sau a guvernului. Familia incerca sa trimita copilul la o scoala speciala dar in lunile trecute a fost imposibil deoarece taxele au fost ridicate si ei nu si-au mai permis.

   Domnul ne-a pus pe inima sa fim de ajutor acestei familii incercand sa-i ajutam prin sustinerea lui Owen la scoala speciala.

  Rugati-va pentru aceasta familie ca Domnul sa lucreze in inimile lor si ei sa fie mantuiti.

No comments:

Post a Comment