"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Tuesday, December 27, 2011

Program de Craciun

 Cu ocazia Craciunului am putut organiza 3 zile speciale in care am predicat Evanghelia si ne-am bucurat cu frati si surori din diferite locuri. In prima zi sambata, am organizat o intalnire la noi acasa unde am invitat cele 2 grupe de studiu Biblic . Am avut un timp in care am cantat cantari si apoi un frate a avut un mesaj despre nasterea Domnului. Dupa-amiaza ne-am bucurat impreuna servind o mancare traditionala in Malawi si anume orez cu carne si salata (mancare speciala pentru sarbatori) . Dupa ce am mancat, am avut un concurs cu intrebari Biblice cu premii.
   Duminica, am fost la adunare unde fratele Pompi e lider. Acolo am avut un mesaj despre nasterea Domnului si am prezentat planul de mantuire. M-am bucurat sa vad ca toti prezenti au ascultat cu atentie si rugaciunea mea este ca din cei prezenti macar cativa sa-si predea viata Domnului. Dupa programul de adunare am distribuit aproximativ 80 de cadouri la copii prezenti.
  Luni, am avut din nou adunare in alt loc si la aceasta intalnire au participat frati din diferite localitati. La aceasta intalnire au fost invitati si parte din studentii de la scoala Biblica. Din nou am avut oportunitatea sa predic Evanghelia. Dupa adunare fratii locali au pregatit ceva mancare si ne-am bucurat impreuna .

   Rugati-va in continuare pentru noi si lucrarea de aici ca Domnul sa dea Har si multe suflete sa primeasca Evanghelia si sa fie mantuite.

No comments:

Post a Comment