"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Wednesday, October 26, 2011

Grupul de studiu Biblic de pe munte

   Domnul e asa de minunat si astazi am vazut din nou lucrul acesta intr-un mod atat de practic. Impreuna cu studentii am fost pe munte la grupul de studiu Biblic pe care il avem acolo in fiecare miercuri. Am parcurs impreuna un pasaj despre pocainta si marturisire si Domnul ne-a cercetat pe toti. La sfarsitul studiului au fost 2 frati care au venit si au spus ca Domnul i-a cercetat si ca au de marturisit ceva. E asa de minunat sa vezi cum Domnul lucreaza in inimile oamenilor si ei sunt schimbati de Cuvantul Domnului. Rugati-va impreuna cu noi ca Domnul sa binecuvineze aceste intalniri, si daca acum suntem mai putini este deoarece acum e sezonul de pus samanta in pamant si majoritatea sunt la camp, totusi mai sunt cativa care au ca prioritate adunarea.

  Ne rugam ca Domnul sa lucreze si in primirea unei bucati de pamant unde pe viitor vrem sa construim o adunare si alte cladiri. Am depus cererea la guvern si acum asteptam raspunsul lor.

No comments:

Post a Comment