"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Tuesday, September 6, 2016

Motive de rugaciune


   Dragilor vrem sa impartasim cu voi cateva motive de rugaciune si totodata vrem sa va multumim pentru ca sunteti alaturi de noi in lucrarea din Malawi.

 - Pentru intelepciune si rabdare Loredanei care a preluat rolul profesoarei si invatatoarei si invata pe Samuel si Salomeea.

- Pentru calauzire si intelepciune in lucrare in diferitele zone in care lucram. Satan nu dorme si incearca din rasputeri sa strice lucrarea.

- Pentru educatorii de la gradinita Crestina care au inceput un nou an scolar cu 164 de copii. Domnul sa-i ajute sa fie un exemplu bun pentru copii.
  Pentru lucrarea de constructie de la gradinita. Am inceput constructia unei cladiri care cuprinde 2 clase si birou , bucatarie mai mare, 2 case pentru 2 educatori .

- Pentru multa multa rabdare si intelepciune pentru noi ca parinti . De cand am ajuns in Malawi avem curent elecric cu ratia. In fiecare zi avem doar cateva ore curent dar in ultimele zile din ce in ce mai rau . Deja sunt 17 ore de cand nu avem curent si ne ingrijoram ce va fii. Mancarea din frigider si congelator trebuie mancata pana nu se strica , trebuie sa incepem spalatul hainelor la mana , si folosirea incaracatoarelor de masina pentru telefoane si laptop.
  O solutie ar fi un invertor si baterii dar dupa ce am intrebat preturile .....

Domnul e bun si va rugam din toata inima sa va uniti cu noi in rugaciune pentru aceste motive.

 

No comments:

Post a Comment