"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Saturday, January 30, 2016

Scenete de craciun!              Cu ajutorul Domnului in luna decembrie am avut scenete de craciun cu copiii si adolescentii care vin la noi acasa si cu copiii de la Scoala Duminicala de la Nsanama!
Una din scenete am organizat-o in sala mare a scolii unde copiii nostri merg. Ne-am bucurat sa vedem mai multi parinti decat anii trecuti, dar si alti oameni din oras care au venit. Si de aceasta data atat copiii si adolescentii cat si toti prezenti au avut ocazia sa asculte mesajul Evangheliei. Rugati-va impreuna cu noi pentru ca Samanta semanata sa aduca roada in Imparatia Domnului. A doua sceneta a fost cu copiii adunarii din Nsanama, care au prezentat cronologic evenimentele Nasterii Mantuitorului. Si aici mai multi copii si parinti au avut oportunitatea sa asculte Evanghelia. 
Multumim pe aceasta cale tuturor celor care ati daruit pentru a putea cumpara cadouri copiilor.  Domnul sa va rasplateasca!

No comments:

Post a Comment