"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Friday, September 27, 2013

Zilele din urma


     In aceste zile, din nou am fost intrebat de mai multi oameni cu privire la asa zisele    "evanghelizari " ale unor grupari care momesc si cumpara adepti folosind orice mijloace. Intr-un mod mai deosebit aici in Malawi, intalnim grupari de oameni cu tot felul de invataturi care mai de care mai "deosebite". 
O amestecatura de asa zis crestinism cu tot felul de traditii africane.  Se prezinta o evanghelie a prosperitatii, vindecarile si exorcizarile sunt mai importante decat mantuirea sufletului. Oamenii sunt atrasi de aceste grupari din cauza saraciei si lipsei de cunostinte Biblice, iar programul prezentat de ei fiind unul de " show religios ". Ce pot zice  este ca aceste grupari au un mare succes nu numai aici in Africa dar in intreaga lume si chiar si in Romania. 

      Sa ne rugam ca Domnul sa ne ajute sa  prezentam o Evanghelie curata .

                                                     Invitatie
                                Intalnire de evanghelizare si minuni

                                 Isus a mantuit, vindecat si exorcizat

                              Noapte de glorie cu profetul  David F. Mbewe 



  La aceste intalniri ai ocazia sa vezi "oameni ai lui Dumnezeu " imbracati in costume foarte scumpe care sunt insotiti de paza de corp si soferi de limuzine.

No comments:

Post a Comment