"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Sunday, September 8, 2013

Tabara pentru copii si adolescenti in Machinga    Saptamana trecuta cu ajutorul Domnului am organizat ultima tabara pentru copii si adolescenti din aceasta perioada a anului. Zona unde am avut tabara este destul de departe de unde locuim si am decis sa mergem cu o zi mai devreme si sa organizam in prima seara o intalnire de studiu Biblic cu fratii, iar a doua zi de dimineata sa incepem tabara.
     Machinga, este o zona foarte saraca deoarece este o zona uscata. Chiar de la prima ora ajunsi acolo ne-am confruntat cu probleme legate de apa potabila. Cei de acolo ne-au sugerat sa nu consumam sub nici o forma apa de acolo deoarece vom avea probleme cu stomacul. A trebuit sa cumparam apa imbuteliata si am incercat sa consumam un minim de 2,5 litri pe zi. 
     Ne-am bucurat de 3-4 ore de studiu Biblic, timp in care am parcurs mai multe subiecte, majoritatea fiind legate de influenta miscarii carismatice combinata cu religiile traditionale Africane.
    A doua zi a trebuit sa ne trezim dimineata devreme (4:30) sa mergem sa aducem apa cu masina deoarece fantana se afla destul de departe de zona unde am organizat tabara. Au participat aproximativ 250 de copii, adolescenti si adulti. Am vazut ce inseamna viata in zona saraca din Machinga, fiecare bucatica de mancare era foarte pretuita.
    La timpul de lectie Biblica si apoi la timpul de predica m-am bucurat sa vad atentia cu care au ascultat. Stiind ca suntem intr-o zona cu mari influente a religiilor  traditionale am incercat sa prezentam in mai multe randuri calea spre mantuire.

  Ne rugam ca Domnul sa lucreze cu putere si Cuvantul semanat sa se intoarca cu rod.


  

  

No comments:

Post a Comment