"Duceti-va si faceti ucenici din toate neamurile, botezandu-i in Numele Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh" Matei 28:19

Friday, August 3, 2012

Slava lui Dumnezeu


    In aceasta saptamana am avut din nou bucuria sa vedem  cum Domnul binecuvinteaza lucrarea Sa. La grupul de Studiu Biblic pe care il avem in fiecare duminica la noi acasa, de mai bine de un an a inceput sa vina un tanar Patrick Martin. El,  de la inceput a aratat un sincer interes de a cunoaste Cuvantul si de a-l cunoaste pe Mantuitor. Pot sa va marturisesc faptul ca, de cand a inceput sa vina la Studiu impreuna cu noi, Patrick n-a lipsit nici macar o duminica. Lunile trecute mi-a marturisit faptul ca Domnul l-a cercetat in urma Cuvantului auzit, si ca a realizat ca are nevoie de Mantuire, punandu-si viata si inima in Domnul Hristos si ca acum vrea sa traiasca o viata care sa-i aduca Slava Domnului Isus. Saptamanile trecute mi-a spus ca vrea sa fie botezat. Dupa mai multe discutii cu el si cu fratele John, am decis ca a venit momentul sa transformam grupul de Studiu Biblic de duminica intr-o adunarica . Ieri am avut botez si Patrick a marturisit in fata noastra si a martorilor vazuti si nevazuti ca apartine Domnului.
   Rugati-va pentru Patrick, ca Domnul sa-i de-a har, calauzire si sa-l tina aproape de El pe calea aceasta a credintei. De asemenea rugati-va pentru noi si adunarea din casa noastra. Vrem ca aceast mic grup sa fie o lumina pentru acest oras.

                                                          Impreuna cu Patrick...
                               
                          
                                                              La botez...







 

No comments:

Post a Comment